Shula Rijxman

Juist omdat tegenstanders van de NPO al jaren stellen dat. Want u had in 2017 alleen maar toegegeven dat u D66 had gestémd.


Boudewijn De Groot Japanse Prenten Leuke Honden Mensen

1 day agoVoormalig NPO-voorzitter Shula Rijxman heeft een privévakantie met staatssecretaris Sander Dekker van Media in 2017 niet gemeld bij haar werkgever.

. Shula Rijxman 62 zette als baas van de publieke omroep het merk NPO stevig in de markt maar stuitte ook op weerstand. In haar portefeuille zitten onder meer. Nog niet zo lang geleden mocht je NPO-akela Shula Rijxman geen D66er noemen nu is ze plotseling wethouder voor D66 en zelfs de huiscourant fronst daar sceptische schreefletters bij.

7 juli 2022 0812 Met deze reis naar Israël. Shula en ik hebben toen ik demissionair staatssecretaris was inderdaad. In de BNR-podcast Koster en Van Dijk werd recent gemeld dat de klokkenluider in contact werd gebracht met secretaris-generaal Marjan Hammersma van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap.

In haar portefeuille zitten onder meer publieke gezondheid digitale stad en deelnemingen. DEN HAAG - Voormalig NPO-baas Shula Rijxman onderhield niet alleen een privérelatie met een topambtenaar van het ministerie van Onderwijs Cultuur en Wetenschap OCW maar ook met oud-staatssecretaris Sander Dekker. De voormalige baas van de publieke omroep Shula Rijxman is sinds deze week wethouder voor D66 in Amsterdam.

Ze was de machtigste vrouw van Hilversum en wordt nu wethouder in Amsterdam voor. De afzwaaiende NPO-bazin Shula Rijxman zei eerder in een interview vorig jaar dat ze het ongelofelijk irritant vond dat ze al jaren wordt afgeschilderd als een D66-kopstuk. Mevrouw Rijxman Ik weet nog goed dat u oktober vorig jaar bij uw vertrek als baas van de NPO meldde hoe schandalig u het vond dat u altijd werd gekoppeld aan D66.

De voormalige bestuursvoorzitter van de Nederlandse Publieke Omroep NPO Shula Rijxman wordt wethouder voor D66 in het nieuwe Amsterdamse stadsbestuur. Rijxman is een van de zes vrouwelijke wethouders die zullen aantreden naast drie mannelijke. Rijxman en Dekker brachten tijdens hun privévakantie aan Israel onder meer een bezoek aan de hoofdstad Jeruzalem.

Wethouder Hester van Buren. De kersverse wethouder van Amsterdam is. In haar portefeuille.

Inclusief morrende mediaparkers die aan NRC vertellen dat omroepbaas Shula haar politieke vriendin Sigrid adviseerde in campagnetijd. Een woordvoerder van de NPO bevestigt dat naar aanleiding van berichtgeving van BNR. Dekker ging in 2017 nog op vakantie naar Israël met Rijxman bevestigt het departement na berichtgeving van BNR donderdagavond.

Het gaat om een klokkenluider met een melding over constructies waarmee het salarisplafond in de publieke omroep zou worden ontweken. Shula Rijxman Nieuwe D66-wethouder Amsterdam. Democratisering inclusief Bestuurlijk Stelsel Wethouder Rutger Groot Wassink.

Oud-NPO-baas Shula Rijxman bleek een privérelatie te hebben met de ambtenaar bij wie de klokkenluider aanklopte. Oud-bestuursvoorzitter Shula Rijxman - inmiddels wethouder in Amsterdam namens D66 - heeft mogelijk in strijd gehandeld met de interne gedragsregels voor NPO-bestuurders toen zij géén melding maakte van een privérelatie met secretaris-generaal Marjan Hammersma van het ministerie van Onderwijs terwijl er een klokkenluiders-affaire speelde. Born columnist Dutch National Pain in the ass.

We moesten niet denken dat u een of andere D66-hotemetoot. AMSTERDAM ANP - De voormalige bestuursvoorzitter van de Nederlandse Publieke Omroep NPO Shula Rijxman wordt wethouder voor D66 in het nieuwe Amsterdamse stadsbestuur. De voormalige bestuursvoorzitter van de Nederlandse Publieke Omroep NPO Shula Rijxman wordt wethouder voor D66 in het nieuwe Amsterdamse stadsbestuur.

WINNAAR PIM FORTUYNPRIJS 2017 Rotterdamfluisteraar contactebruumarnl Met tegenzin dark side lid. Duurzaamheid Energietransitie en Circulaire Economie. Toen ze de NPO nog bestierde vond ze het strontvervelend dat ze geregeld op haar.

1 day agoDe privéreis van Shula Rijxman met Sander Dekker vond plaats in 2017 zo laat de oud-staatssecretaris desgevraagd aan BNR weten.


Volkskrant Magazine Five Type System By Muirmcneil Communication Design Design System Typography


De Dijk Hou Me Vast Film Documentaire Film Hou Me Vast Dijk

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel